Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Arabian yöt

Arabian yöt - kuvitteelliseen Ardalaniin sijoittuva vapaamuotoinen murhamysteeriroolipeli 18 - 40 osallistujalle


Tervetuloa Ardalaniin, pieneen Sulttaanin johtamaan kuningaskuntaan. Ardalan on saanut osansa maailman ongelmista: kaupungin vitsauksena ovat varkaat ja salakuljettajat. Vartijat ovat kauan jahdanneet varasliigaa nimeltä 40 Voron Klaani, mutta eivät ole kaikista yrityksistään huolimatta onnistuneet tavoittamaan liigan johtajaa.

Toivoa ja onnen etsintääkin Ardalanissa koetaan. Sultaanilla on kaunis tytär, Prinsessa Almeera, joka on juuri tullut täysi-ikäiseksi. Varhemmin illalla Sulttaani valitsi tyttärelleen aviomiehen. Tusinoittain prinssejä osallistui juhla-aterialle, mutta Sulttaani pani merkille miehen, joka oli komein, älykkäin ja selvästi rikkain kaikkien ehdokkaitten joukossa. Niinpä Sulttaani ilmoitti tyttärensä kihlautuneen Prinssi Ala´ad-Dinin kanssa.

Murhenäytelmä seurasi tuota pikaa: nuoren prinssin ruumis löytyi torilta tuntia myöhemmin. Pelin alussa Sulttaanin vartijat saartavat torin ja Visiiri, hänen neuvonantajansa, saapuu johtamaan tutkimuksia. Kukaan ei saa poistua torilta, kunnes murhaaja on löytynyt.

Ratkaiseeko teidän ryhmänne Arabian öitten monet mysteerit? Tilaa Arabian murhamysteeri pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.
 

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com