Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Ateljeemysteerit

Ateljeemurhamysteeri eli Kuvanveistäjän kuolema - Christie-tyyppinen murhamysteeri 7 - 9 osallistujalle


Maankuulun kuvanveistäjän Amos Sassin syntymästä tulee kuluneeksi 60 vuotta, joten joukko hänen läheisiään kokoontuu Mustikkamaan taiteilijakotiin juhlistamaan vuosipäivää. Tosin mestari itse ei ole merkkipäivästään nauttimassa, sillä hän kuoli epäilyttävissä olosuhteissa jo viisi vuotta takaperin. 
 
Elämä on kuljettanut suurta osaa kuvanveistäjän ystävistä ja suvusta kovin eri tahoille, joten monet ovat uteliaita ja innokkaita näkemään toisensa uudelleen. Tosin joitakuita kohtaaminen myös hämmentää.Nyt muuan innokas rikosharrastaja ja -kirjailija, A.C. Marpo, on päättänyt kirjoittaa tositapahtumiin perustuvan kirjan Amos Sassin elämästä ja kuolemasta toivoen löytävänsä siihen uusia näkökulmia haastatellessaan taiteilijan läheisiä. 
 
Kaikki ovat kuitenkin todella innokkaita auttamaan elämäkerturia hänen työssään, ja Amosin viimeisten aikojen muistelu herkistää koko joukon. Uusia muistoja nousee pintaan, ja yhä useampi alkaa ihmetellä...

Amos Sassin elämää voi hyvällä syyllä luonnehtia vaiherikkaaksi, eikä kuolemakaan ollut tavanomainen. Vaikka murhasta joku aikanaan tuomittiin, on eräillä epäilyksensä: toteutuiko oikeus sittenkään? Miksi jotkut asiat eivät tunnu sopivan kuvioon? 
 
Nyt jos koskaan on aika paljastaa totuus ja saada samalla Mustikkamaan kohtalo selväksi! Tilaa Ateljeemysteerit pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.
 
Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com