Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Pöytämurhamysteeri      Big Mama

Big Mama: tv-studioon tai BM-kartanoon sijoittuva pöytämurhamysteeri


Big Mama -pöytämurhamysteerissä on roolit kahdeksalle (8) osallistujalle. Mukana saa olla niin monta osallistujaa kuin tilaaja haluaa ja pöydän ympärille mahtuu. Kaikki voivat ratkoa arvoitusta, vaikkeivät rooleissa olisikaan.

Big Mama -murhamysteerin roolihenkilöt ovat kaikki tavalla tai toisella kytköksissä samannimiseen televisiosarjaan, joka on ollut kauden puheenaihe netissä, kodeissa ja työpaikoilla. Kyseessä on suomalainen reality-formaatti, jolle jo nyt povataan mittavaa suosiota maailmalla. Big Mama -pelin osallistujat ovat asuneet 12 viikon ajan BM-kartanossa ja toteuttaneet siellä viikoittain vaihtuvia roolipelitehtäviä. Katsojat ovat päässeet seuraamaan niin rooleihin valmistautumista kuin nelipäiväisiä roolipelejäkin. Tunteet ovat velloneet kiihkeinä ruudun molemmin puolin. 

Finaaliviikolla BM kartanossa asusti ja roolipelasi enää viisi finalistia, joista yleisö äänesti tiukassa finaalilähetyksessä voittajaksi Alf A. Uron. Uro oli tunteita jakanut heittäytyjä, joka itseään säästämättä otti roolin kuin roolin omakseen ja jota katsojat ihastelivat ja vihasivat vaihtuvissa tehtävissä pitkin syksyä. Avoimeksi jäi kysymys, millainen mies "Alfa" todellisuudessa oli. Myös Suomen historian suurimman, neljännesmiljoonan euron rahapalkinnon kohtalo on epäselvä, sillä Alfa-lempinimen saanut voittaja myrkytettiin kesken BM-jälkipuintilähetyksen valmistelujen.

Järkyttyneet BM-tiimiläiset ovat koolla ja koettavat ratkaista visaisen arvoituksen ennen kuin asia leviää julkisuuteen ja huhut alkavat velloa.

Pöytämurhamysteerissä kuka hyvänsä saattaa olla murhaaja. Kaikilla roolihahmoilla on salaisuuksia ja kaikki myös paljastavat toistensa salaisuuksia. Kuka pääsee murhamysteerin ratkaisussa lähimmäs oikeaa?

Tervetuloa ratkaisemaan arvoitus! Tilaa "Mama" pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717


Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com