Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Broadwayn mysteerit

Broadwayn mysteerit - 1940-luvun New Yorkiin sijoittuva vapaamuotoinen murhamysteeri 8 - 14 osallistujalle


On vuosi 1947, ja Broadwayllä sijaitsevassa Teatteri Arlingtonissa on uuden musikaalin, antiikin Kreikan jumalten ja jumalattarien pariin sijoittuvan Olympian päivien, ensi-ilta. Valitettavasti musikaalin kantaesityksen ympärillä vellovat huhut ovat olleet kaikkea muuta kuin myönteisiä. Huolimatta murskaavasta ennakkoarviosta aamun lehdessä katsomon ovat täyttäneet uteliaat teatterinharrastajat, joukossaan pormestari La Garner, hänen vaimonsa sekä etsivä, joka näyttää hivenen vaivautuneelta..

Teatteri Arlingtonissa kuumeinen, ensiesitystä edeltävä värinä on vallannut näyttelijöitten lisäksi kaikki paikalla olijat mukaan lukien musikaalin tuottajan, reportterin, joka metsästää viime hetken jymyjuttuaan, sekä vauraan jätehuoltoyhtiön johtajan, joka on läsnä tukemassa pääosaa esittävää tyttöystäväänsä Dorothy Sadleria. Jackson Turner, Olympian päivien miespääosaa esittävä Broadwayn kuuluisuus, nojautuu pukeutumispöytänsä yli viimeistelläkseen ehostuksensa...

Show alkaa, ja musikaalin ensimmäinen näytös sujuu häiriöttä... kunnes Dorothy lausuu Jacksonin suurta sisääntuloa valmistelevan repliikkinsä, eikä miestä näy eikä kuulu. Yleisö odottaa. Näyttämöllä esiintyjät silmäilevät toisiaan hermostuneena. Tuottaja kiemurtelee tuolillaan. 

Raskas, kirjailtu esirippu laskeutuu dramaattisesti, ja näyttelijät kompuroivat hämärissä lavasteissa kiirehtiessään Jacksonin pukuhuoneeseen. Siellä he näkevät Jacksonin lattialle lyyhistyneenä...

Jackson on poissa, mutta roolipelaajien elämässä draama vasta alkaa! Broadwayn mysteereissä jokaisella osallistujalla on rooli, ja jokaisen tehtävänä on selvittää, kuka minkäkin hämäyksen ja huijauksen – tai jopa murhan – takana on.

Tilaa Broadway pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com