Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Faraon kirous

Faraon kirous -Egyptiin sijoittuva murhamysteeri 8 - 22 osallistujalleEletään kevättä vuonna 1894 Kuninkaiden Laaksossa, Egyptin Luxorissa. Sir Williamin johtama Oxfordin Yliopiston arkeologiryhmä vieraineen valmistautuu illallisille juhlistaakseen kaivauksissa paljastunutta tuntemattoman XVI:n Dynastian faraon hautalöytöä. Arkeologien ilakoidessa tummia pilviä kertyy taivaalle, ryhmän sisäiset jännitteet nousevat pintaan ja yksi paikallisista kaivajista löytyy murhattuna... 

Arkeologiryhmän jäsenten lisäksi illallisvieraisiin kuuluu jokunen diplomaatti, historian ja taiteen harrastajia, museon kuraattori ja mahdollisesti myös murhaa tutkiva etsivä. Jokainen ei välttämättä ole ihan sitä, mitä ensivaikutelma antaa ymmärtää. Joillakuilla (no, melkein kaikilla) on enemmän tai vähemmän kohtalokkaita salaisuuksia, joita he yrittävät varjella paljastumasta.

Kuka on vastuussa paikallisen kaivajan surmaamisesta? Mikä on Horuksen Silmän salaisuus? Miten Harry Flinders kuoli? Kuka on salaperäinen Mr Big? Ja mitä pelottavia salaisuuksia kätkeytyy Faraon hautaholviin? 

Kaikki selviää Egyptin mysteereissä - vai selviääkö? 

Tilaa Faraon kirous -murhamysteeri porukallenne pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717
Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com