Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Free tv kohutilalla

Kohtaamisia suomalaisessa maalaismaisemassa - Kohutilan/ tv-ryhmän mysteerit (murha-arvoituksen kanssa tai ilman) 8 - 14 hengelle


Keitaanjärvellä sijaitsevaan Ranta-Keiturin "kohutilaan" kuuluu metsää, Keitaanjärven rantaa, Risto ja Niko Ranta-Keiturin suursikala, Elsi Ranta-Keiturin ratsastuskoulu ja -tallit sekä Anita Ranta-Keiturin omistama maatilamatkailuyritys, Anitan keidas. Tila on jo toistamiseen "tv:stä tuttu": muutama vuosi takaperin Niko oli pääosassa Jyväjemmarille morsian -ohjelmassa, ja nyt tilan elämää on seurattu kuukausien ajan yllättävään suosioon nousseessa Enemmän kuin ammatti -päivittäissarjassa, josta on jäljellä enää viimeinen, "Mitä kaiken jälkeen?" -jakso.

Kuvauskausi on ollut tapahtumarikkaudessaan vertaansa vailla: tilalla on koettu niin raskaus, häät, synnytys, vauvan kidnappaus kuin tulipalokin turistien ja hevosharrastajien palvelemisen ohessa. Paineet ennen muistelujaksoa ovat kovat perheessä, jonka pitäisi kaiken julkisen huomion keskellä ratkoa ihmissuhdepulmansa, raha- ja talousasiansa sekä useita tilan tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Myös tuoreen Free tv -kanavan porukoissa kuohuu: Miten säilyttää katsojien mielenkiinto supersuositun ensimmäisen puolivuotiskauden jälkeen? Mistä löytää rahoitusta uusille ohjelmakokeiluille? Miten kanavan suosituimpia ohjelmia uudistetaan? Ketkä tekijöistä saavat jatkaa, ketkä joutuvat hakemaan muita töitä? Ja, akuutteina ongelmina: Mitä Riston kuolemasta ja sitä edeltäneistä tapahtumista kerrotaan katsojille? Mitkä perheen huolella vaalimista salaisuuksista paljastetaan kaikelle kansalle? Mitä kaivetaan esiin, mitä piilotellaan?

Osallistujajoukon koosta ja pelipaikasta riippuen voidaan hahmojen määrässä painottaa joko Keitaanjärven asukkaita tai tv-porukkaa.

Tilaa "Kohutila/tv-väki" pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com