Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Hahmohautomo

Hahmohautomo - roolipelinrakennusprosessi, jossa huvi ja hyöty yhdistyvätHahmohautomo on Marja Repokankaan kehittämä tiimityömuotoinen pelinrakennusprosessi, jolla voi kulloisenkin yhteisön tilanteen ja tavoitteiden mukaan olla useita tarkoituksia: ryhmäytyminen, yhteishengen vahvistaminen, ongelmanratkaisu, luovien ideoiden synnyttäminen, piilevien kykyjen esiin nostaminen, kielitaidon harjaannuttaminen, uusien näköalojen saaminen. Arjesta irrottautumista, luomisen iloa ja hauskuutta riittää joka tapauksessa aina.

Hahmohautomo on päivän mittainen prosessi, jossa aamupäivällä yhdessä ja erikseen kehitellyt hahmot kohtaavat iltapäivän pelitilanteessa ryhmän sopimassa kuvitteellisessa tai todellisessa ympäristössä.

Jokainen ryhmä ja niin ollen jokainen peli on tyystin erilainen ja aina taatusti yllättävä.

Pelinjohtaja Marja Repokangas antaa tarvittavat virikkeet prosessin aikana; osallistujien tehtävänä on vain pitää ideasampo toiminnassa.

Kerro ryhmäsi tarpeista ja tilaa "Hautomo": mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com