Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Havaijin mysteerit

Havaijin mysteerit - Havaijille sijoittuva vapaamuotoinen murhamysteeri 8 - 16 osallistujalle


Havaijin mysteereissä hahmot ovat Harmoniakohde -matkailuyrityksen järjestämällä retkellä eristäytyneellä ja eksoottisen kauniilla Lokuhain rannalla. Siellä viettävät trooppista iltaa rinta rinnan vauraat länsimaiset liikemiehet ja paikalliset viihdyttäjät samalla kun onnelliset vastanaineet, ystävykset ja isovanhemmat valokuvaavat toisiaan ja paikallinen mestarikokki valmistaa eksoottisia herkkuja. Mutta mikä tuo salakuljettajat Lokuhaille? Ovatko turistit aina sitä miltä näyttävät? 

Retki käynnistyi huonoissa merkeissä: matkalla rannalle bussi hajosi ja matkalaisten oli käveltävä viimeinen kilometri. Ympäröivien vuorten katveessa matkapuhelimet eivät toimi, eikä bussinkuljettaja onnistunut käynnistämään linja-autoa uudelleen. Joe Markham, yksi matkalaisista, on yrittänyt auttaa kuljettajaa auton korjaamisessa...


Eristyksissä olevilla matkalaisilla on aikaa omistautua ratkomaan Havaijin monia mysteerejä: Myrkyttävätkö paikalliset ihmisiä? Kuka uhkasi tähtöstä? Mikä yhdistää varakasta liikemiestä ja murhan uhria? Vainoaako joku turisteja? Mikä on saanut salakuljettajan niin kiinnostuneeksi keskilännen vastanaineesta nuorikosta?


Tervetuloa Lokuhaille pitämään hauskaa!
Tilaa "Havaiji" pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.


Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com