Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Hippikommuuni

Karmaklubi eli Hippikommuuni - vapaamuotoinen murhamysteeriroolipeli 10 - 18 osallistujalle


Hippikommuunin murhamysteeri sijoittuu Karmaklubin hippikommuuniin Wells Riverissa, New Hampshiressä. Kommuunissa vietetään yhteisön vieraana viivähtäneen Marmeladitaivaat-bändin läksiäisjuhlaa: yhtye on lähdössä viiden kuukauden kiertueelle. Bändi oli kutsuttu kolmipäiväiseen rock-konserttiin Woodstockiin, mutta matkalla sinne bändin keikkabussi hajosi ja 6-henkinen yhtye joutui viipymään yli viikonlopun Wells Riverin pikkukaupungissa, jossa muusikot ovat majoittuneet Karmaklubin kommuuniin.

Nyt kommuunissa juhlitaan: bussi on saatu kuntoon, ja kiertueen on tarkoitus alkaa seuraavana päivänä. Valitettavasti yllättävä tragedia varjostaa näitä juhlia: Marmeladitaivaitten manageri Marvin Stank on löydetty murhattuna parkkipaikalta! Onko kyseessä huono tuuri vai peräti karminen kohtalo? Toipuuko bändi menetyksestä ja löytää itselleen uuden keulakuvan ennen huomenna starttaavaa kiertuetta? Vai murtuuko yhtye ja lopettaa toimintansa tähän?

Muitakin arvoituksia pelissä riittää: Missä ovat äänitysstudiosta kadonneet masternauhat? Entä Leen päiväkirja? Keitä ovat paikalliset pankkiryöstäjät, "Bonnie ja Clyde"? Kuka turmeli Wells Riverin perustajan patsaan? Ottakaa selvää Hippikommuunin murhamysteerissä!

Nyt on tilaisuus kaivaa esiin vanhat leveälahkeiset farkut eksoottiset vyöt, solmuvärjätyt tai muuten vain riemunkirjavat paidat, bändipaidat ja hippihuivit! Jalkaan sandaalit, villasukat, tennarit tai countrybootsit. Kaikenlaiset liehuvat ja roikkuvat huivit, korut ja nauhat niin päässä kuin muissakin ruumiinosissa ovat suotavia; Hippikommuunin mysteereissä voivat halukkaat irrotella myös vaatteilla. Toki omissa arkivaatteissakin saa tulla - hipit ovat kovasti suvaitsevaisia tyylien suhteen.

Tilaa "Hipit" pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.com



Copyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com