Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Hollywoodin huijauksia

Hollywoodin huijauksia - elokuvakaupunkiin sijoittuva murhamysteeri 16 - 40 näytelmäroolipelaajalle

 

On palkintojenjakoilta, ja Tom Speedin viimeiseksi jäänyt filmi, Kuoliaiksi häikäistyt, on juuri puhdistanut pöydän ja haalinut viisi Eric-palkintoa: parhaan elokuvan, parhaan miesnäyttelijän, parhaan naisnäyttelijän, parhaan ohjaajan ja parhaan käsikirjoituksen. Surullista kyllä, Tomin Eric-patsaan vastaanotti postuumisti hänen puolisonsa Zara Vicars, sillä Tom kuoli auto-onnettomuudessa edellisenä iltana. 

Suru-uutisesta huolimatta Kuoliaiksi häikäistyjen palkintojuhlien jatkot ovat täydessä vauhdissa. Sopimuksia uusista tuotannoista solmitaan, ja vierailla on tunnelma korkealla, kun he pääsevät nauttimaan iloisesta ilmapiiristä ja toisten Hollywoodin silmäätekevien seurasta.

Hollywoodin huijauksissa kaikki eivät ole sellaisia, joina muut heitä pitävät: joillakuilla on synkkiä salaisuuksia, jotka he haluavat säilyttää salaisuuksina... ja joku on murhaaja. Osallistujat voivat muodostaa liittoutumia, kiristää toisiaan, kähveltää tiettyjä esineitä ja kaiken ohessa suunnitella kohtausta seuraavan kauden parhaaseen elokuvaan. 

Pitkin matkaa he ratkaisevat joitakin Hollywoodin huijausten mysteereistä. Kenellä on salasuhde? Mitä tapahtui Crystal Beechin valokuville? Mistä käsikirjoituksesta tehdään elokuva? Ja tietenkin: kuinka Tom Speed kuoli?

Tilaa "Hollywood" ryhmällesi pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.
Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com