Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Jääkiekkomysteerit

Jääkiekkomysteerit eli Jytkyn nousu ja uho 10 - 20 osallistujalle


Kevään 2012 jääkiekkohuuman keskellä on syntynyt ja kasvanut kiekkomies Ismo Lehmosen inspiroituneena ideoima, Lehmosen ja MC FOXin alias Marja Repokankaan yhdessä koostama mysteeri, joka sijoittuu jääkiekkourheilun kiehtovaan maailmaan ja joustaa kymmenen osallistujan minimistä kooltaan kaksinkertaiseksi 20 osallistujan peliksi.

Jytkyn nousuun ja uhoon sisältyy monenlaista draamaa sopupelihuhuista ihmissuhdesotkuihin ja urakilpailusta henkilökohtaisiin pulmiin, jotka odottavat ratkaisuaan pelin kuluessa. Taustalla on jääkiekkofaneja kuohuttanut sarjanousu: Kevään ratkaisevassa pelissä Hankasalmen Jytky otti sensaatiomaisen voiton Koppelon Pojista ja nousi liigatasolle. Samoihin aikoihin alkoivat sopupelihuhut velloa. 

Jääkiekkomysteereissä ollaan uuden kauden kynnyksellä, valmistautumassa lehdistötilaisuuteen, jota varjostaa tuorein kohu-uutinen: Jytkyn vastavalittu valmentaja Raipe "Rehti" Hellsten on joutunut yliajon uhriksi ja päätynyt tajuttomana teholle.

Osallistujilla riittää ratkottavaa: Kuka on onnettomuuspaikalta paennut yliajaja? Mikä on maalivahti "Hole" Siekkisen rakettimaisen nousun salaisuus? Onko sopupelihuhuissa perää? Mikä kilpailevista yrityksistä pääsee seuraavan kauden pääsponsoriksi? Miten joukkue selviää valmentajansa vakavasta loukkaantumisesta?

Tilaa Jääkiekkomysteerit pelinjohtaja Repokankaalta p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com