Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Konnun koulu

Luokkakokous/ Koulujuhla 9 - 15 hengelle

 
Konnun lukio (missä päin Suomea hyvänsä) on kuntaliitossuunnitelmien ja lakkautusuhan alla sinnittelevä vireä koulu, joka valmistautuu juhlimaan 100 vuoden taivaltaan. Fuusio Jyrkkiön lukion kanssa puhuttaa opettajakuntaa, joka yrittää keksiä keinoja säilyttää kaikki työpaikat. Myös rehtorinvaali häämöttää taustalla.

15 vuoden takainen A-luokka viettää parhaillaan luokkakokoustaan ja on luvannut ottaa osaa juhlavalmisteluihin, ovathan monet luokan lahjakkuuksista yhä töissä tai parhaillaan käymässä paikkakunnalla - ja moni heistä on sijoittunut myös entiseen kouluunsa.

Mitä tapahtuu, kun entiset luokkakaverit, heidän luokanvalvojansa ja muutamat opettajat kohtaavat toisensa. Elpyvätkö välillä unhoon jääneet ystävyydet? Nousevatko vanhat kaunat ja eriseuraisuudet pintaan? Selviävätkö aikoinaan peitellyt salaisuudet ja kauan pimennossa olleet kohtalot vihdoin?

Ja ennen kaikkea: miksi luokan paha poika Natsa Natunen ei palaa tupakkatauoltaan?

Kysy lisää tai tilaa Koulumysteerit: käsikirjoittaja, pelinohjaaja M.Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com

Ps. Juhlavimmissa yhteyksissä Koulumysteeri voidaan toteuttaa siten, että meneillään ovat jo 100-vuotisjuhlat/ rehtorin 50- tai 60-vuotispäivät tai jokin muu osallistujille/ kunnalle tärkeä merkkipäivä.
Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com