Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Pöytämurhamysteeri      Kuolema Levillä

Kuolema Levillä: erämökille sijoittuva pöytämurhamysteeri 

Kuolema Levillä -pöytämurhamysteerissä on roolit kahdeksalle (8) osallistujalle. Mukana saa kuitenkin olla niin monta osallistujaa kuin tilaaja haluaa ja pöydän ympärille mahtuu. Kaikki voivat ratkoa arvoitusta, vaikkeivät rooleissa olisikaan.

Kuolema Levillä -murhamysteerin lähtötilanteessa roolihenkilöt ovat vieraisilla SUPO-päällikkö Tuomas Murron vuokraamalla lomahuvilalla, jossa isäntä on tarjoillut herkullisen illallisen laadukkaiden juomien kera. Juhlien ollessa vielä meneillään löytyy huvilan terassilta ruumis. Uhri tunnistetaan Rakkavaaran räjähdelaboratoriossa työskennelleeksi kemistiksi, Sauli Antikaiseksi. 

Kellä olisi voinut olla syytä tapaa Antikainen? Mitä hän ylipäänsä teki huvilan ulkopuolella? Kutsuthan olivat vain Tuomas Murron lähipiirille.

Pöytämurhamysteerissä kuka hyvänsä saattaa olla murhaaja. Kaikilla roolihahmoilla on salaisuuksia ja kaikki myös paljastavat toistensa salaisuuksia. Kuka pääsee murhamysteerin ratkaisussa lähimmäs oikeaa?

Tervetuloa ratkaisemaan arvoitus! Tilaa "Levi" pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717


Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com