Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Myrskyn saartamat

Lumen saartamat (talvi)/ Myrskyn saartamat (kesä) - 10 - 16 hengelle joko murhaton tai murhamysteeriversio


Nuortevan urheilullinen, taiteellinen ja yritteliäs sisarusnelikko - Eeva, Tero, Taru ja Irina - on säilyttänyt läheiset välinsä kautta vuosien. Joka talvi ja kesä sisarusten perheet viettävät pidennetyn mökkiviikonlopun hohtavien hankien tai väikkyvien vesien keskellä huikaisevissa maisemissa. Sinne kymmenisen lähisukulaista sekä muutamia perheen luottohenkilöitä ja naapurimökkien tuttuja vuokraajia on nytkin kokoontunut.

Kaikki odottavat viikonlopulta rentoa yhdessäoloa, terveellistä treeniä sekä tilaisuutta puhua monista mieltä kaihertaneista asioista kaikessa rauhassa. Reissu ei lähtenyt ihan odotusten mukaan käyntiin: rankka (lumi)myrsky raivoaa ja laduille/ vesille on liian vaarallista yrittää. Useat pariskunnista ovat riidelleet, ja monet vaikuttavat oudon jännittyneiltä.

Mökillä aikaa tapettaessa yllättäviä muistoja, salaisuuksia ja vastaamista vaativia kysymyksiä nousee pintaan eikä kaikki ole enää tämän jälkeen ennallaan...

Lumen saartamat -murhamysteerin/ roolipelin tapahtuma-aika voi olla nykyaika tai mikä tahansa viime vuosikymmenistä ja tapahtumapaikka mikä tahansa kaunis mutta hieman syrjässä oleva matkailukohde Suomessa tai ulkomailla.

Kysy lisää, tilaa rooliluettelo ja tarkemmat taustatiedot tai varaa Myrskyn saartamat käsikirjoittaja, ohjaaja Marja Repokankaalta p. 050 370 4717 / mrepokangas@gmail.com 
Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com