Mielimysteerit
elämän mysteerejä ratkomassa ja 
rakentamassa

Asennetta, arvoituksia ja arvaamattomuuksia
Tilaa peli:
MC Maryar 
Marja Repokangas
p. 050 370 4717
mrepokangas@gmail.com

Katso myös

Muuta peliäsi, 
muutat itseäsi!

Mielimysteerit tarjoaa virkistys- ja koulutuspäiville, pikkujouluihin, polttareihin, syys-, kevät- tai muihin juhliin valikoiman roolipelejä ja myös ohjattua pelinrakentamista.

Valitsetpa hahmohautomon,vapaamuotoroolipelin tai pöytämurhamysteerin, kyseessä on energisoiva, erilainen elämys!
   Etusivu      Vapaamuotomysteeri      Sirkusmysteerit

Sirkusmysteerit - monikulttuuriseen sirkukseen Floridaan sijoittuva murhamysteeri 10 - 18 osallistujalle

Bo Bennettin johtaman ja omistaman Sirkus Bonanzan menestyksekäs Big Top -kiertue on saapunut päätepisteeseensä Floridan Sarasotaan vuonna 1952. Takana on yhdeksän kuukautta iloa, jännitystä ja hämmästystä tarjoiltuna ympäri USA:ta. Ennen kuin sirkusväki hajaantuu viettämään ansaittua lomaa, kokoontuu pieni joukko yhteistyökumppaneita ja ystäviä Eksoottisten Mysteerimarkkinoitten telttaan "Markkinoita" johtavan kääpiön JoJo Bonesin sisäpiiripitoihin. Mr Bonesin kutsumat vieraat saavat nauttia illasta juhlamielen, ruuan, juoman sekä isännän lupaamien "hätkähdyttävien paljastusten" parissa. 

Valitettavasti JoJo Bones kuoli viime yönä. Hänet löydettiin varhain aamulla leijonien häkistä pahasti raadeltuna. Koska ruumis löyhkäsi vahvasti alkoholille, ensimmäisessä onnettomuusraportissa oletettiin kääpiön vaellelleen juovuksissa ympäriinsä ja sammuneen leijonien häkkiin. Näinköhän?

Tirehtööri Bo Bennett, Sirkus Bonanzan omistaja ja johtaja ties kuinka monennessa polvessa, on päättänyt suru-uutisesta huolimatta pitää aiotut kutsut ystävänsä ja työtoverinsa JoJon muistoa sekä kiertueperinteitä kunnioittaen. Niinpä joukko esiintyjiä ja muuta henkilökuntaa kokoontuu yhteen, ja kutsujen loppuessa jokainen julkistaa suunnitelmansa seuraavalle näytöskaudelle. Vielä tässä vaiheessa jokainen voi yrittää vaikuttaa tulevaisuuteensa ja varmistaa mieluisat lähtökohdat tulevalle kaudelle.

Sirkusmysteereissä moni punoo juonia, moni ratkoo arvoituksia. Kuka nimitetään JoJo Bonesin tilalle Mysteerimarkkinoitten johtajaksi? Mikä on tarina JoJon kuoleman taustalla? Selviääkö sirkus ja sen johtaja rahahuolistaan? Missä ovat Van Hortenin jalokivet? Entä Wassily Kandinskyn teos "Jännite Punaisessa"? Ketkä jatkavat työskentelyä Bonanzan palkkalistoilla ja ketkä etsivät uuden työnantajan?

Tilaa Sirkusmysteerit pelinjohtaja Repokankaalta: mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717.

Pelaatko niin kuin elät?
Ota selvää avoimissa mysteereissä.

<
Pitkin vuotta tilauspelejä tiimeille esim. virkistys- ja syntymäpäiville - viesteilkää aika- ja pelitoiveet ja varatkaa. 

mrepokangas@gmail.comCopyright Mielimysteerit/ Mielivalmennus Marja Repokangas 2009 -2011: sivuston kuvat, omat pelit sekä lisenssillä hankittujen pelien suomennokset, lisäykset ja lisähahmot
Yhteydenotot: Mielimysteerit Marja Repokangas, p. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com