Tuotantotiimi esittelee elokuvaideaansa muille Hollywoodin mysteereissä Maskussa. Paikalla on kuusi tiimin jäsentä, jotka seisovat rivissä ja kertovat vuorotellen ideastaan.

Hollywoodin mysteerit

Hollywoodin mysteerit tarjoaa huumaa ja huijauksia

Hollywoodin mysteerit on vähintään yhtä paljon elokuvatuotantojen suunnittelua kuin arvoitusten ratkontaa. Kuvassa useat hahmot neuvottelevat keskenään uusista elokuvaideoista.
Hollywoodissa suunnitellaan uusia elokuvatuotantoja, vaikka arvoituksiakin on ratkottavana runsaasti. Hollywoodin mysteerit, kevät 2009

Tapahtumaympäristö ja pelipaikka

Tuotantotiimi on perustettu ja sen jäsenet ovat istuutuneet suunnittelemaan tulevaa menestyselokuvaa Hollywoodin mysteereissä, jotka pelattiin Saunaparonilla Maskussa.
Tuotantotiimi on koossa, ja elokuvasuunnitelma syntymässä Hollywoodin mysteereissä Maskun Saunaparonilla 15.11.2009

Taustatarina ja lähtötilanne

Hollywoodin mysteerit etenee sujuvasti pienryhmissä keskustellen, kuvassa on kaksi kolmen hengen ryhmää muodostamassa liittoja ja punomassa suunnitelmia.
Peli etenee pienryhmissä keskustellen Hollywoodin mysteereissä Maskussa 15.11.2009

Näin peli etenee

Hollywoodin mysteerit mahdollistaa runsaan luovan ideoinnin elokuvatuotantojen parissa. Kuvan hahmot tekevät suunnitelmia ikkunan edessä elehtien käsillään kuvaavasti.
Ideoita pulppuaa luovien ihmisten kohdatessa. Hollywoodin mysteerit 18.3.2012

Loppuhuipennus

Hollywoodin mysteereissä hahmoilla on monenlaisia tavoitteita. Kuvan punaisiin pukeutunut pariskunta on juuri kihlautunut ja esittelee ylpeänä sormuksiaan.
Kihlajaisiakin päästään joskus hyvässä lykyssä viettämään. Hollywoodin mysteerit Kaarinassa 18.3.2012

Lisää luettavaa

Tästä blogista

Toisista blogeista

Ota yhteyttä

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *