Murhia ja muita arvoituksia ollaan lähdössä taas ratkomaan. Kuvassa on Marja Repokangas eli MC Marja sekä naapurissa asuva innokas roolipelaaja, joka oli tulossa jo toista kertaa Hollywoodin mysteereihin saman kevään aikana vuonna 2009. Olemme vierekkäin ulkona kalliolla kyykyssä ja katsomme kameraan hymyillen.

Murhia ja muita arvoituksia vuodesta 2009

Hollywoodin humusta hurjaan kiitoon

Innokkaiden vakiopelaajien ja satunnaisempien, mutta yhtä lailla merkityksellisten mysteerikävijöiden kanssa seikkailimme niin sirkuksessa kuin hippikommuunissa, Broadwayn mysteereissä, Egyptin aavikoilla kuin Arabian öissäkin. Havaijilla tuli vierailtua pelin merkeissä yli kymmenen kertaa aina hieman eri kokoonpanoissa. Eräs omistautuneimmista pelaajista pelasi kyseisen pelin ainakin viidessä eri hahmossa!

Havaijin mysteerin hahmoja näkyy pitkänomaisessa huoneessa juttelemassa toistensa kanssa. Kaksi on etualalla, toinen kaksikko keskellä, ja taustallakin häämöttää vielä muutamia. Huoneen keskellä on pöytä täynnä tarjottavia.
Isoimmissa Havaijin mysteerien versioissa nähdään laaja hahmovalikoima. Havaijin mysteerit, 10.1.2010

Kääntäjästä käsikirjoittajaksi

Hippimysteereistä on monta eri kokoluokan versioita. Kuvassa on syyskuussa 2009 pelatun 18 osallistujan hippikommuunin roolihenkilöitä Maskussa Saunaparonin mökin portailla.
Hippimysteerit on yksi kooltaan joustavimmista Mielimysteereistä. Maskun Saunaparonilla pelattiin 20.9.2009

Yhteisö- ja firmapelien vuodet

MC Marja poseeraa lähikuvassa rinnakkain Kaarinassa maaliskuussa 2012 pelatun Hollywoodin mysteereitten erään roolihahmon kanssa. Hänellä on isot aurinkolasit, tyylikäs päähine sekä raidallinen huivi kaulassaan. MC Marjalla on pinkki peruukki.
MC Marja ja yksi Kaarinan Hollywoodin mysteerien tähdistä 18.3.2012

Poikkeustilasta pöytälaatikkokirjoittamiseen ja klovnerian kautta uuteen nousuun

Kuvassa on MC Marjan klovneriatyöhön liittyvä roolihahmo, Ellen, toinen Tanssivista klovneista tuuhean kiharatukkaisen peruukin ja villien kulmakarvojen kera.
Sekä klovnihahmoni Ellen että MC Marja viihtyvät värikkäissä peruukeissa.

Lisää luettavaa

Tästä blogista

Toisista blogeista

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *