Kuvassa on kaksi hahmoa saman pöydän vastakkaisilla puolilla. He hymyilevät iloisesti ja yhdistävät kätensä pöydän yli onnistuneen pelin merkiksi.

Pöytämysteerikutsut

Kirjoitettu mielimysteerit

Pöytämysteerikutsut lyhyesti

Missä pöytämysteerikutsut kannattaa järjestää?

Pöytämysteerikutsun järjestetään usein jonkun kotona, työpaikalla tai mökillä, jollainen on myös kuvassa. Mökissä on useita pitkänomaisia pöytiä lähekkäin, joten sekä rooleissa että yleisönä olevat hahmot mahtuvat olemaan lähekkäin ja kuulemaan, mitä roolihahmot kertovat ja mitä heiltä kysellään.
Pöytämysteerikutsut järjestetään paikassa, jossa kaikki 8 roolihahmoa mahtuvat saman tai kahden vierekkäisen pöydän ääreen. Kuva Pähkinämäen mökiltä, joka on ollut yksi Kuolema Levillä -mysteerin pelipaikoissa.

Säännöt

Pöydän ääressä murha-arvoitusta pohtivat kuvan kaksi miestä, joilla molemmilla on peruukit ja toisella myös aurinkolasit roolihahmoa ilmentämässä. Pöydällä on virvokkeita mysteeripelin lomassa nautittaviksi.
Murhaajan paljastaminen vaatii pohdintaa. Tässä tuokio Maskun roolipelistä syyskuulta 2009

Yhteystiedot

Lisää luettavaa

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *