Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi yhteistyötä tehden. Kuvassa neljä hahmoa keskustelee ja yhdistää tietojaan Egyptin mysteereissä.

Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi

Mielimysteerit ovat Mielivalmennuksen murhamysteereitä

Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi ja sosiaalisesti antoisiksi. Jokaisella hahmolla on luontaisia liittolaisia, ja niitä voi luoda lisää pelissä. Kuvassa on Hippimysteerien hahmoja tutustumassa toisiinsa Turussa 14.2.2010
Hahmot luovat kontakteja Hippimysteereissä Turussa 14.2.2010

Yhteisöllistä hauskanpitoa ja viestintätaitojen viritystä

Mielimysteerit on luotu ratkottavaksi vapaamuotoisen etenemisen pohjalta. Kuvan kolme hahmoa keskustelevat liittoutumisesta pelipaikan keittiössä kahvia samalla hörppien.
Hahmoilla on Mielimysteereissä paljon vaihtoehtoja roolinsa pelaamiseksi ja mahdollisuus pitkälti valita liittolaisensa. Broadwayn mysteerit 12.12.2009

Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi salaisuuksia vaihtaen ja paljastaen

Mielimysteerit on luotu ratkaistaviksi hahmojen välisen tietojenvaihdon keinoin. Kuvassa Egyptin mysteerien tyylikkäästi pukeutuneet tutkijat ja kulttuuripiirien vakiokasvot ovat uppoutuneet keskusteluun. Pöydän ääressä istuu kaksi henkilöä keskustelemassa, taustalla seisoo vastakkain toiset kaksi.
Hahmoja keskusteluun syventyneinä Egyptin mysteereissä Turussa 24.1.2010

Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi yksilöllisillä tyyleillä

Kuvassa on yksi Hippimysteerien lukuisista muusikkohahmoista, rumpali, mustine pitkine viiksineen, liehuvine tummine kiharoineen ja oransseine housuineen.
Mielimysteereissä sekä pelityyli että pukeutumistyyli on
vapaamuotoinen ja luovuus kukoistaa. Hippimysteerit.
Useissa peleissä on joku yhteisönsä marginaalissa hieman
epämääräistä elämää elelevä salaperäinen hahmo.
Monet taitavat pelaajat ovat saaneet ihastuttavaa särmää
näihin ”sekatyömiestyyppeihin”. Havaijin mysteerit.

Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi leikkisällä mielellä

Mielimysteerit on ratkaistava, mutta musisoimaankin halutessaan ehtiin. Hippimysteerien kolme hahmoa on ikuistettu kuvaan heidän juhliessaan uutta bändiään ja antaessaan näytteen musiikkityylistään.
Jos osallistujilla intoa riittää, pääsee Mielimysteerissä musisoimaankin, vaikkei se ikinä vaatimuksena olekaan. Hippimysteerit, 14.2.2010

Aihepiirejä laidasta laitaan

Mielimysteereistä Hollywoodin mysteerit ovat Egyptin ja Broadwayn ohella eniten juhlapukuihin mieltyneiden mieleen. Kuvassa yksi hollywoodin diivoista poseeraa kirkkaanvihreässä hameessa ja samanvärisessä peruukissa puuhka harteillaan.
Hollywoodin mysteerit mahdollistaa juhlavan pukeutumisen elokuvaväen glamouriin
eläytyen.
Mielimysteereistä Egyptin mysteerit ovat Broadwayn ohella historiallisiin tyylikkäisiin asuihin mieltyneiden suosikkipeli. Kuvassa komeilee yksi Egyptin professorismies erittäin tyylikkäänä kokopuvussaan, kirjaillussa liivissään, käsineissään ja kävelykeppiä kantaen.
Egyptin mysteerien professorit ovat poikkeuksetta erittäin tyylikkäitä herrasmiehiä,
jotka voisivat astua aavikolta suoraan mihin hyvänsä korkean profiilin seurapiiritapahtumaan.

Aika, paikka ja ruokailu

Mielimysteerit on luotu ratkottaviksi rattoisasti napostelupöydän äärellä, jollainen on tässä kuvassa koottu nyyttikestiperiaatteella Egyptin mysteerejä varten.
Peleissä kokoonnutaan alussa ja lopussa ison pöydän ympärille. Pelin aikana napostelupöydästä voi käydä ottamassa virvokkeita. Egyptin mysteerit Turussa 24.1.2010

Ilmainen ennakkopalaveri 

Lisää luettavaa

Tästä blogista

Toisista blogeista

Ellen ja Esteri, tanssivat klovnit harjoituksissa Varvintorilla keväällä 2024
Tanssivat klovnit harjoituksissa Varvintorilla keväällä 2024

Ota yhteyttä

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *