Kartanomysteerit tapahtuu kartanon salissa, jollaisena toimii hyvin minkä hyvänsä asunnon olohuone. Kuvassa neljä hahmoa on kerääntyneinä yhteiseen puoliympyrään hämmästelemään pelin tuoreimpia käänteitä.

Kartanomysteerit

Kartanomysteerit on perienglantilainen peli

Kartanomysteerit kokoaa ristiriitaisen mutta toisiinsa monin sitein yhdistyneen perhekunnan yhteen pohtimaan edesmenneen isännän testamenttiin sisältyvää arvoitusta. Kuvassa neljä perheenjäsentä saman pöydän ääressä roolipapereineen ja runsaine nyyttikestitarjoiluineen.
Kartanon asukkaita kokoontuneina pohtimaan perheen päämiehen yllättävää poismenoa. Kartanomysteerit, 22.4.2012

Klassikkohahmot kartanossa

Kuulustelutilanteita tulee etsivähahmon kanssa tiheästi. Kuvassa etsivällä on yhtä aikaa jututettavina sohvalla vierekkäin istuvat perhelääkäri ja tuore leski.
Perhelääkäri tukee perheenjäsentä etsivän tiukassa kuulustelussa.

Kartanomysteerit on pienen porukan peli

Kartanomysteerit on oivallinen peli kotiympäristöön. Kuvassa perheen kissakin on päässyt osaksi pelitunnelmaa ja kuvan roolihahmon hellittäväksi.
Kotiympäristössä pelatessa joskus lemmikitkin tarjoutuvat mukaan tarinaan. Kartanomysteerit, 9.12.2012

Taustatarinan ajankohta on valittavissa

Kartanomysteerit mahdollistaa persoonallisen pukeutumisen, vaikkei se olekaan välttämätöntä. Kuvassa perhelääkärin valkotakkinen hahmo keskustelee isoon pinkkiin tukkaan ja mustaan pantaan sonnustautuneen perheen jälkeläisen kanssa.
Perhelääkärit tunnistaa yleensä jo asusta. Heillä on myös usein melko erikoisia hoitomenetelmiä. Kartanomysteerit, 9.12.2012

Ota yhteyttä

Toisista blogeista

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *