Keitaanjärven mysteerit on kuvassa täydessä käynnissä. Kanavapäällikkö Antti on tiukkana alaisilleen pihamaalla. Kokki Severine, Chat-juontaja Sara sekä osa tosi-tv -tähdistä ovat kuulolla.

Keitaanjärven mysteerit

Katoamisia Keitaanjärven kohutilalla

Keitaanjärven mysteerit sijoittuu Keitaanjärven kuntaan samannimisen järven rannalle. Onnellisissa tapauksissa, kuten kuvan pelipaikassa, myös peliympäristössä ollaan veden äärellä. Kuvassa sikatilallinen Niko ja mestarikokki Severine ovat laiturilla laatimassa suunnitelmia.
Sikatilayrittäjä Niko ja mestarikokki Severine ovat molemmat tv:stä tuttuja. Laiturilla suunnitelmien punominen käy rennosti ja rauhassa muilta. Keitaanjärven mysteerit Rymättylässä 8.9.2013

Matkailuyrittäjyyttä ja tositeeveetä Keitaanjärvellä

Keitaanjärven mysteerit on usein pelattu kauniissa kesämaisemissa isoilla pihoilla. Rymättylän Keitaanjärven mysteereissä, josta kuva on, roolihahmot Antti ja Niko istuvat laiturilla pohtimassa Riston katoamisarvoitusta.
Risto, Nikon isä ja Antin lanko, on kadonnut juuri ennen viimeisiä tv-kuvauksia, mikä vetää ilmeet vakaviksi. Keitaanjärven mysteerit, 8.9.2013

Keitaanjärven mysteerit: lähtötilanne ja taustatarina

Keitaanjärven mysteereissä mietitään maatilamatkailuyritysryppään tulevaisuutta katoamismysteerin ratkomisen ohessa. Kuvassa kaksi keskeistä hahmoa, Antti ja Severine juttelevat hyväntuulisina aurinkoisella patiolla.
Free tv:n kanavapäällikkö A. Harlimo ja kokkiohjelman tähti S. de Salvia patiolla hyväntuulisina. Keitaanjärven mysteerit, 8.8.2013

Sopivan mysteerin valinta

Keitaanjärven mysteerit sijoittuu suomalaiseen maalaismaisemaan, ja monesti pelipaikka on ollut vastaavanlainen. Kuvan tilanteessa pelataan isossa pihapiirissä Rymättylässä. Laajassa kuvassa on kaksi hahmoa keskustelemassa kylpytynnyrin luona ja kolmas on menossa piharakennukseen katoksen alle.
Keitaanjärven mysteeri on parhaimmillaan keskellä Suomen kesäistä luontoa. Sitä pelataankin usein mökeillä ja isoilla pihoilla, joissa on kuitenkin katoksia sateen varalta. Keitaanjärven mysteerit, 8.9.2013

Keitaanjärven mysteerit paljastuvat lopuksi

Keitaanjärven mysteerit on pelattu ja pelaajat ovat kokoontuneet yhteiskuvaan pelipaikan portaille. Hymyilevä joukko teki luovia ratkaisuja ja onnistui pelastamaan niin tilan asiat kuin tv-tuotannot.
Keitaanjärvet mysteerit on juuri pelattu ensimmäistä kertaa onnistuneesti. Tilan asiat ovat mallillaan ja TV-tuotannot ovat saaneet mehevää uutta materiaalia. Keitaanjärven mysteerit Maskussa 8.8. 2010

Keitaanjärven mysteerit: rooliluettelo

 1. Antti Harlimo 50->: tv-toimittaja ja tuottaja, puoli vuotta sitten aloittaneen Free tv -kanavan perustaja ja kanavapäällikkö. Mediapersoonien Anton ja Anneli Harlimon poika (Vanhemmat mukana vasta 18 henkilön pelissä.)
 2. Anita Ranta-Keituri (os. Harlimo) 50 ->: Antin sisar, Aavan ja Nikon äiti, suurtilan emäntä, matkailuyrittäjä, tuore leski? Puolisonsa Risto on kadonnut edellisenä yönä. Pariskunta on ollut mukana Enemmän kuin ammatti -sarjassa. Maaheimo-puolueen keulakuva, Keitaanjärven yrittäjien puheenjohtaja.
 3. Aava Ranta, 27v: Anita ja Risto Ranta-Keiturin tytär, kansainvälistä menestystä niittänyt valokuvaaja, jonka tunnetuimmat kuvasarjat ovat Juoppohullua elämää ja Bodarin päiväkirja.
 4. Niko Ranta-Keituri n. 30, lempinimeltään Sika-Niko: sikatilallinen ja tv-julkkis. Anitan ja Riston poika, Elsin puoliso, Noan (4kk) isä. Esiintynyt pari vuotta sitten pääosassa Jyväjemmarille morsian -ohjelmassa, nyt mukana Enemmän kuin ammatti -sarjassa
 5. Elsi Ranta-Keituri (os. Eerola) n. 30: entinen esteratsastaja, nykyinen hevosyrittäjä. Aviossa Nikon kanssa, Noan äiti, mukana Enemmän kuin ammatti -sarjassa.
 6. Kete (Keijo Tenho/Kersti Tellervo) Neuvonen 35-45: biologi, luonto- ja eräopas. Väittelee tohtoriksi Hyllysuolla kasvavan tursuvehkan hyötykäytöstä, Neuvontuvan omistaja.
 7. Oona Sormunen n.35-40: tv-toimittaja, juontaja, tuottaja. Suunnitellut ja juontanut Enemmän kuin ammatti -sarjan, nuorempana juontanut mm. 15 ja risat -ohjelmaa.
 8. Sara Sariola 28: Free tv:n yöchatin juontaja, tosi-tv -tähti (Karaokekuningatar, Kykyjä vai ei, Kiehtovin mainoskasvo, Tempputaiturit). Nikon ykkösvalittu Jyväjemmarille morsiamessa.
 9. Severi(ne) de Salvia 40-55: julkkiskokki ja pitopalveluyrittäjä ja sitä kautta monen tuttu. Nyt töissä Free tv:llä, jossa oma kokkiohjelma Severin(en) keittiössä.
 10. Markus Harkki 35-55: nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, seikkailukouluttaja, vuorikiipeilijä. Järjestänyt Hyllysuon reunamilla Suokansan mysteerit -larpin kaksi vuotta sitten.
 11. Tare (Tarmo/Tanjareetta) Parviainen: EM-tason bodari, jolla vapaaottelutaustaa ja vartijakoulutus. Tekee joskus myös ”henkivartijan/seuralaisen” hommia esim. Antille.
 12. Veikko Metsä 50->: metsänomistaja, vapaa kirjoittaja ja ajattelija, Ranta-Keitureitten naapuri ja perheystävä. Nikon kummi, Larppaanperän sekä myös Veilammen ja Hyllysuon omistaja.
 13. P.I. (Paula Inari) Pillari 50->: lääkäri, Anitan vanha ystävä ja uskottu, Antin ex-puoliso.
 14. Unelma Uusitalo 50->: Unelmaiset-terveyskonseptin luoja, kylpylä- ja kuntosaliyrittäjä, terveystuotekonsultti. Aktiivisesti mukana Keitaanjärven yrittäjissä ja Itselliset-puolueessa.
 15. x Irene Lind n. 30: Unelman kylpylässä työskentelevä kosmetologi ja jalkahoitaja
 16. x Victoria Bihl n.40: Unelman kylpylässä työskentelevä personal trainer ja fitness-tähti
 17. x Salla Sinkkonen n. 35: Unelman kylpylän vastaanottovirkailija
 18. x Untamo Kuntola 35-40: Unelman kylpylän hieroja ja personal trainer
 19. x Harri Ilari Hartola 45->: Maatilan piharakennuksen kesäksi vuokrannut kirjailija
 20. x Oskari Koistinen 20+: Melontaretkelle suuntaava nuorukainen, joka yöpyy maatilalla
 21. x Hans Mollmann 20+: Vaihto-oppilas, joka on pitkällä retkellä ennen paluutaan Keski-Eurooppaan
 22. x Ilta Kimpimäki 20+: Ystävänsä kanssa pyöräretkellä oleva lähihoitajaopiskelija
 23. x Orvokki Keller 20+: Telttaretkellä oleva lähihoitajaopiskelija
 24. x Simo-Pekka Ruuska 45->: Lomaileva turisti
 25. x Helmi Lempiäinen n.25: Lomaileva turisti

Keitaanjärven mysteerit vie osallistujat monessa mielessä jännän äärelle. Katoamismysteeriä, tv-ohjelmantekoa, tuhopolttoa, kidnappausta ja tilan asioita selvittelevät tässä kuvassa nuori sikatilallinen Niko enonsa, kanavapäällikkö Antin kanssa.
Kanavapäällikkö Antti ja sikatilallinen Niko yrittävät parhaansa mukaan pelastaa TV-ohjelman kuvaukset Nikon isän salaperäisestä katoamisesta huolimatta. Keitaanjärven mysteerit Rymättylässä 8.9.2013

Lisää luettavaa

Tästä blogista

Toisista blogeista

Ota yhteyttä

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *