AVOIN MURHAMYSTEERI-ILTA TURUSSA 7.8.2024

Keitaanjärven murhamysteeri on kaikille avoin roolipeli

Keitaanjärven mysteerit: pelipaikka ja kesto

Katoamisia Keitaanjärven kohutilalla

Matkailuyrittäjyyttä ja tositeeveetä Keitaanjärvellä

Keitaanjärven mysteerien mestarikokki Severine de Salvia sekä tosi-TV:n kanavapäällikkö Antti Harlimo neuvottelevat uusista tv-ohjelmista ja naureskelevat piharakennuksen kuistilla.
Keitaanjärvellä valmistellaan innokkaasti tosi-TV -ohjelmia. Kuvassa Severine ja Antti
Keitaanjärven mysteerien huippukokki Severine sekä maatilamatkailuyrittäjä Anita halaavat toisiaan lämpimäti. Anita nojaa päätään Severinen olkaan. Taustalla on suomalainen kesäinen rantamaisema koivuineen ja tyynine vesineen.
Maatilamatkailuyrittäjä Anita sekä huippukokki Severine tulevat hyvin juttuun.

Keitaanjärven mysteerit: Valitse hahmosi rooliluettelosta

 1. Antti Harlimo 50->: tv-toimittaja ja tuottaja, puoli vuotta sitten aloittaneen Free tv -kanavan perustaja ja kanavapäällikkö. Mediapersoonien Anton ja Anneli Harlimon poika (Vanhemmat mukana vasta 18 henkilön pelissä.)
 2. Anita Ranta-Keituri (os. Harlimo) 50 ->: Antin sisar, Aavan ja Nikon äiti, suurtilan emäntä, matkailuyrittäjä, tuore leski? Puolisonsa Risto on kadonnut edellisenä yönä. Pariskunta on ollut mukana Enemmän kuin ammatti -sarjassa. Maaheimo-puolueen keulakuva, Keitaanjärven yrittäjien puheenjohtaja.
 3. Aava Ranta, 27v: Anita ja Risto Ranta-Keiturin tytär, kansainvälistä menestystä niittänyt valokuvaaja, jonka tunnetuimmat kuvasarjat ovat Juoppohullua elämää ja Bodarin päiväkirja.
 4. Niko Ranta-Keituri n. 30, lempinimeltään Sika-Niko: sikatilallinen ja tv-julkkis. Anitan ja Riston poika, Elsin puoliso, Noan (4kk) isä. Esiintynyt pari vuotta sitten pääosassa Jyväjemmarille morsian -ohjelmassa, nyt mukana Enemmän kuin ammatti -sarjassa
 5. Elsi Ranta-Keituri (os. Eerola) n. 30: entinen esteratsastaja, nykyinen hevosyrittäjä. Aviossa Nikon kanssa, Noan äiti, mukana Enemmän kuin ammatti -sarjassa.
 6. Kete (Keijo Tenho/Kersti Tellervo) Neuvonen 35-45: biologi, luonto- ja eräopas. Väittelee tohtoriksi Hyllysuolla kasvavan tursuvehkan hyötykäytöstä, Neuvontuvan omistaja.
 7. Oona Sormunen n.35-40: tv-toimittaja, juontaja, tuottaja. Suunnitellut ja juontanut Enemmän kuin ammatti -sarjan, nuorempana juontanut mm. 15 ja risat -ohjelmaa.
 8. Sara Sariola 28: Free tv:n yöchatin juontaja, tosi-tv -tähti (Karaokekuningatar, Kykyjä vai ei, Kiehtovin mainoskasvo, Tempputaiturit). Nikon ykkösvalittu Jyväjemmarille morsiamessa.
 9. Severi(ne) de Salvia 40-55: julkkiskokki ja pitopalveluyrittäjä ja sitä kautta monen tuttu. Nyt töissä Free tv:llä, jossa oma kokkiohjelma Severin(en) keittiössä.
 10. Markus Harkki 35-55: nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, seikkailukouluttaja, vuorikiipeilijä. Järjestänyt Hyllysuon reunamilla Suokansan mysteerit -larpin kaksi vuotta sitten.
 11. Tare (Tarmo/Tanjareetta) Parviainen: EM-tason bodari, jolla vapaaottelut
 12. austaa ja vartijakoulutus. Tekee joskus myös ”henkivartijan/seuralaisen” hommia esim. Antille.
 13. Veikko Metsä 50->: metsänomistaja, vapaa kirjoittaja ja ajattelija, Ranta-Keitureitten naapuri ja perheystävä. Nikon kummi, Larppaanperän sekä myös Veilammen ja Hyllysuon omistaja.
 14. P.I. (Paula Inari) Pillari 50->: lääkäri, Anitan vanha ystävä ja uskottu, Antin ex-puoliso.
 15. Unelma Uusitalo 50->: Unelmaiset-terveyskonseptin luoja, kylpylä- ja kuntosaliyrittäjä, terveystuotekonsultti. Aktiivisesti mukana Keitaanjärven yrittäjissä ja Itselliset-puolueessa.
 16. x Irene Lind n. 30: Unelman kylpylässä työskentelevä kosmetologi ja jalkahoitaja
 17. x Victoria Bihl n.40: Unelman kylpylässä työskentelevä personal trainer ja fitness-tähti
 18. x Salla Sinkkonen n. 35: Unelman kylpylän vastaanottovirkailija
 19. x Untamo Kuntola 35-40: Unelman kylpylän hieroja ja personal trainer
 20. x Harri Ilari Hartola 45->: Maatilan piharakennuksen kesäksi vuokrannut kirjailija
 21. x Oskari Koistinen 20+: Melontaretkelle suuntaava nuorukainen, joka yöpyy maatilalla
 22. x Hans Mollmann 20+: Vaihto-oppilas, joka on pitkällä retkellä ennen paluutaan Keski-Eurooppaan
 23. x Ilta Kimpimäki 20+: Ystävänsä kanssa pyöräretkellä oleva lähihoitajaopiskelija
 24. x Orvokki Keller 20+: Telttaretkellä oleva lähihoitajaopiskelija
 25. x Simo-Pekka Ruuska 45->: Lomaileva turisti
 26. x Helmi Lempiäinen n.25: Lomaileva turisti