Kreikan sukellusmysteerit on nimensä mukaisesti kytköksissä sukelluksen harrastajiin, joten laitoin artikkelikuvaan itseni kaulaa myöten vedessä, märkäpuvussa ja uimalaseissa, näyttämässä voitonmerkkiä. Peliin kun ei sentään tarvitse sukellusvarusteita raahata, vaan ne kuvitellaan.

AVOIN MURHAMYSTEERI-ILTA TURUSSA 26.6.2024

Kaikille avoin murhamysteeri-roolipeli pelataan yksityisen omakotitalon pihapiirissä KAARINAN LITTOISISSA keskiviikkona 26.6.2024
Jokaiselle ilmoittautujalle annetaan roolihahmo, jonka tiedot saa edellisenä päivänä meilitse tai puhelimitse.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön. Roolihahmot sovitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Pelipaikan tarkka osoite ilmoitetaan hahmotietojen lähettämisen yhteydessä yksityisesti.

Marja Repokangas eli seremoniamestari MC MARJA

puh. 050 370 4717 tai mrepokangas@gmail.com

Pelin hinta on 35 €/hlö + n. 2 eur nyyttikestituominen (normaalisti 39€/hlö ilman nyyttikestiosuutta).

PERHEALE: – samasta perheestä 2 henkilöä = yht. 60 eur- perheestä 3 hlöä = 85 eur- perheestä 4 hlöä = yht. 100 eur

MYSTEERIMESTARIEN KESTOALE: vuosien 2009-2012 luottopelaajille, jotka ovat kukin pelanneet yli 20 peliä, hinta on vuoden 2024 kesäkuusta vuoden 2025 kesäkuuhun 30 euroa.

SAMAN PELIN UUSINTA eri roolissa on kuluvan vuoden loppuun asti -45% (Koskee keväällä 2021 Kreikan sukellusmysteerissä Sirkkalan Karhunpesässä sekä v. 2023 Raisiossa olleita.)

Napostelemme pelin aikana itse koostetusta noutopöydästä. Jokaisen osallistujan toivotaan tuovan NYYTTIKESTIPÖYTÄÄN jotain syötävää tai juotavaa parilla eurolla. (Esim. pikkutomaatteja, naposteluporkkanoita, rypäleitä, kirsikoita, omenia, keksejä, sipsejä, riisikakkuja, pähkinöitä, karkkia, mehua.)

Koska tapahtumapaikkamme on Kreikan saaristo, voimme myös sopia koostavamme napostelupöydän KREIKKALAISITTAIN. Ts. joku tuo tomaatit, toinen fetaa, kolmas oliiveja, neljäs ja viides viininlehtikääryleitä ja joku jotain tahmaisia välimerellisiä makeisia.

Surmansukellus Sairoksella -murhamysteeri

Tunnettu kahlekuningas, taikuri ja yökerhoyrittäjä STELIOS VIAIOS on kuollut sukeltaessaan vaaralliseksi luokitellussa luolassa Kreikan saaristossa. Vielä ei ole tietoa, mitä sukeltajalle tapahtui veden alla. Onnettomuus tapahtui Cave of Nemesis -luolastossa asumattoman Sairos-saaren edustalla, jossa ryhmä kokeneita laitesukeltajia oli sukeltamassa.


Obligadosin hotelliyrittäjäperhe on kustantanut saaren ainoan rakennuksen, mökin, jossa sukeltajat voivat levähtää, valmistautua ja palautua tai olla suojassa myrskyiltä. (Siellä myös peli tapahtuu.) Nytkin aallot ovat niin korkeita, ettei saarelta pääse muutamaan tuntiin enää lähtemään.

Cave of Nemesis -luolasto on vaarallisuutensa ja vaikeapääsyisyytensä takia suljettu tavallisilta turisteilta, mutta kokeneet laitesukeltajat käyvät silti siellä vastoin viranomaisten suosituksia.

1. Anton Obligados, 40+ – sukelluslomalla oleva rikas hotelli- ja ravintolaketjun omistaja
2. Alida Obligados, 40+ – Antonin sisko sekä hotelli- ja ravintolaketjun omistaja
3. Barbi Love, 20+ – sometähti, Antonin nuori seuralainen
4. Dylan Nomikos, 40+ – paikallinen kalastaja, joka järjestää sukellus- ja luontoretkiä
5. Kris Kostapoulos, n. 35 – retkiopas, joka tuntee luonnon, kansantanssit ja -tarut
6. Madison Doukas, n. 30 – nuori tietokonenero ja reppureissaaja
7. Carrol O. Leon – luontokuvaaja, toimittaja – VARATTU ALUSTAVASTI: KATJA
8. Cass Savalas – televisiotoimittaja
9.Tarnia Trakas – turisti
10. J. Stratigos – komisario
Uhri: Stelios Viaios on paikallinen yökerhoyrittäjä ja tunnettu taikuri, joka harrasti sukellusta

Pääsääntö
1.: Vaatteista EI stressata! Puet mitä helposti kaapeista tai kirppareilta löydät. Peliin pukeutumisen tarkoitus on helpottaa omaa ja
toisten eläytymistä, ei tehdä asioista vaivalloisia.

Pääsääntö
2.: Yksikin arkiminästäsi poikkeava viritys – peruukki, kampaus, huivi, vyö, koru, meikki, paita, liivi – auttaa sinua sisäistämään hahmoasi ja virittää pelitodellisuuden tunnelmaan.

Kreikkaan sijoittuvissa peleissä tunnelmaa luovat esimerkiksi Kreikka-vaikutteet: tummansini-valko -väritys, lomamatkalta ostetut korut, huivit, kassit, hatut…Merihenkisyys: kaikki merihenkiseen ulkoilmaelämään viittaavaTuristirekvisiitta (kamera, vyölaukku, passipussi, rantalaukku, aurinkolasit tai -lippa jne)