Tilaamalla MIelimysteerin saa hymyilyttäviä puheenaiheita pitkäksi aikaa. Kuvassa Arabian öiden pelaajia on iso joukko nurmikentällä naureskelemassa jollekin pähkähullulle pelitilanteelle kesäkuussa 2010.

Mielimysteerien tilaukset ja tiedustelut

  1. Kirjoita meilitse ryhmänne toiveista murhamysteerin suhteen tai jätä soittopyyntö.
  2. Pelin valinnassa keskeisintä on tieto osallistujamäärästä. Pelipaikka, ruokailut, asut yms. toiveet ovat yleensä helpommin soviteltavissa useisiin peleihin.
  3. Neuvottele käsikirjoittaja-pelinjohtaja Marja Repokankaan kanssa siitä, mikä peli ja toteutustapa parhaiten vastaisi toiveitanne.
  4. Saatte neuvottelun perusteella Mielimysteeristä tarjouksen meilitse.
  5. Kun pelinvalinta, -paikka, -ajankohta ja -hinta on päätetty, päästään hiomaan yksityiskohtia.
  6. Halutessanne järjestämme sijainnistanne riippuen verkossa tai paikan päällä ilmaisen yhteisen suunnittelupalaverin. Vastaava keskustelu voidaan käydä myös meilitse.
  7. Päätätte ryhmänne kanssa itsenäisesti pelipaikasta ja mahdollisesta ruokailusta (tiettyjen reunaehtojen toteutuessa) sekä haluamastanne rekvisiitasta. Annan mielelläni apua suunnitteluun.
  8. Kun osallistujat ovat selvillä, voimme yhteyshenkilön tai suunnitteluryhmän kanssa päättää etukäteen roolijaosta.
  9. Roolitiedot lähetetään osallistujille pari päivää ennen peliä meilitse, jos niin halutaan, tai ne jaetaan paikan päällä pelin alkaessa, jos peli on yllätys suurelle osalle osallistujista.
  10. Roolitiedot saatuaan osallistujat voivat kysellä suoraan pelinohjaajalta epäselvistä asioista, jos jokin askarruttaa.